tiistai 17. syyskuuta 2013

Avoin kirje kokeneemmalle sukupolvelle



Nyt on meidän vuoromme! Meitä vanhempi sukupolvi kävi sotansa ja jälleenrakensi maan. Nyt he jo viettävät eläkepäiviä. Ei meidän onneksemme mitään sotaa tarvitse käydä, mutta oma jälleenrakennustyömme on meilläkin tehtävänä. Maamme nuoriso tarvitsee nyt meitä. Nuorille on järjestettävä työtä! Maa on nostettava jaloilleen!
Meillä on kovat talkoot edessämme. Kokeneemman sukupolven panosta tarvitaan. Meidän on hylättävä itsekkäät ajatuksemme ja vaikerrus pienten vastoinkäymistemme edessä. On luonnollista, että nuoremmilla ei ole elämänkokemusta eikä välineitä selvitä aina eteenpäin. Silloin meitä tarvitaan yhteistyössä kaikkien ihmisten kanssa. On hylättävä kaikki ennakkoluulot ja käytävä avoimin mielin kamppailuun, sillä sitähän tämä on.
Perustan tätä tarkoitusta varten tänään Facebook-ryhmän käymään keskustelua, tuomaan esiin aivan konkreettisia ruohonjuuritason ideoita ja työtarjouksia nuorille. Tarkoitukseni on koota meidät kokeneemman sukupolven suomalaiset tarjoamaan auttavan kätensä nuorisomme suuntaan. Kaikki olemme joskus olleet nuoria ja muistamme enemmän kuin hyvin kuinka hankalaa itse kullakin on ollut löytää paikkansa yhteiskunnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti